lördag 27 juni 2009

Vit blomster...
Idag vill jag visa vårt "Vita Hav" med prästkragar... & några små blommor som också kommit upp efter utgrävningen till nya butiksdelen, så vi hann aldrig i fjol att få på mer matjord...så detta blev det.
I våras då såg vi Alla ämnen till Prästkragar, så vi sparde Alla. Jag har alltid haft en del "Öar" av prästkragar i trädgården.
Har ni sett den lilla bilden med Prästkrage, som är dubbel. Har aldrig sett några sådana förr, t.o.m. stjälken är dubbel.
De skira vita blommorna är Bara ogräs... Men så vackra & skira... De hade jättetunna stjälkar att plocka & väldigt dekorativa.
Till sist den Vita Rosens historia. Den växer intill husväggen,jag har alltid trott att det har varit ett vattenskott till en annan ros, men så var det inte. Nu har jag inte klippt den på två år, det slog ut Vita Rosor :))

Med dessa sommarblommor vill jag önska er en trevlig helg!

kram/Lise-Lott

1 kommentar:

Pernilla, Ateljé Smått och Mått sa...

Vilka underbara prästkragar! Jag älskar dem. Hemma har jag små öar i gräset och någon spridd, men detta, vad maffigt!
Glad sommar!

Om mig

Mitt foto
Smedjebacken, Södra Dalarna
Varmt välkomna till min blogg. Jag driver Livsstilsbutiken Kol & Rosors på Slaggatan 29 i Falun. Syr för privat och offentlig miljö även uppdragssömnad. Vi gör hembesök. Egen formgivning och tillverkning av mjuka och hårda inredningdetaljer. Vill inspirera...