torsdag 30 juli 2009

Mer blommor...

Visst visar jag "Mer blommor..." denna gång mitt Myrten-träd som nu blommar... Jag är faktiskt lite stolt, jag inhandlade till advent -08 & nu blommar det. Jag har aldrig haft ett sådan här växt tidigare. Men en sak har jag lärt mej det får inte torka ur. Blommorna är så skira...När det har blommat klart tänker jag forma - klippa till det till en boll igen, som det var när jag inhandlade det.

Hos Tage Andersen i Gunillaberg hans enorma Myrtenträd utanför hans Orangeri med Cafè
Jag kan varmt rekommendera ett besök hos honom, vi var där den 28 juli, det var " en lisa " för själen... Titta gärna på hans hemsida, det är öppet i aug.

Den här sommaren har vi väl fått regn, men blommar gör det ;)) Jag har en till nyhet att skriva om... Ilse Jakobsen - Hornbeck, Gummistövlar - Rubber kommer till butiken till hösten här regnet kanske kommer eller så har vi de i vinter för de är varmfodrade, kommer att finnas i svart, rött & äggskalsfärgade. Även denna hemsida är varmt att rekommendera.

Ha det så gott till vi hörs igen!

kram Lise-Lott

Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
Smedjebacken, Södra Dalarna
Varmt välkomna till min blogg. Jag driver Livsstilsbutiken Kol & Rosors på Slaggatan 29 i Falun. Syr för privat och offentlig miljö även uppdragssömnad. Vi gör hembesök. Egen formgivning och tillverkning av mjuka och hårda inredningdetaljer. Vill inspirera...