tisdag 19 februari 2008

Mer vårsol...Här kommer en rullgardin till. Den här modellen monteras i fönsternischen,innanför fönsterfodren.De profilerade fönsterfodren blir då synliga,som en ram runt fönstret.Rullgardinen är sydd i glesvävd linne med lite tjockare trådar i varp och inslag & rosetterna är av organzaband till färgen kritvitt. Jag tycker att det blir en så vacker kontrast det glesa linnet med sina tjocka trådar & de jättetunna organzabandet.

1 kommentar:

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, tack för besöket på min blogg! Jag var just på väg in till dig, går igenom kommentarerna från mitt förra inlägg och jag säger då det, så mycket vackert du har här och detta känner jag igen, dina lampskärmar är inte helt obekanta för mej, sååå snygga! De har jag även sålt ngn ibland..där jag jobbar extra ibland ( hemligt: ): ) Och vilka snygga gardiner, ett smycke i varje fönster! Ljuvliga ting, vi "ses" igen! Mari.

Om mig

Mitt foto
Smedjebacken, Södra Dalarna
Varmt välkomna till min blogg. Jag driver Livsstilsbutiken Kol & Rosors på Slaggatan 29 i Falun. Syr för privat och offentlig miljö även uppdragssömnad. Vi gör hembesök. Egen formgivning och tillverkning av mjuka och hårda inredningdetaljer. Vill inspirera...