söndag 4 maj 2008

En Liten Resa I Bloggens Värld...Hej Alla Bloggvänner!

Som jag i mitt tidigare inlägg nämnt om "Vår Resa"... som blir Söndagen den 1 juni kl.10 med start i Smedjebacken hos Mej Kol & Rosors Verkstad. Nästa anhalt är hos Anna med butiken Anna-Panna Lingonkanna (Södra Dalarna Finaste Leksaksaffär,tycker jag). Sist ut i Smedjebacken är Yvonne på Speglingar,en butik med en blandning av antikt & nytt.

Lunch serveras på Bergsmansgård Tolvsbo av Roswitha & Fridus, som består av en buffè till en kostnad av 80 kr.

Efter lunch går färden vidare till Mor-Mors Hus i Tunkarlsbo mellan Söderbärke & Fagersta. Irma`s butik ligger vackert belägen vid Barkens Strand... där finns bl.a. unika kläder.

Nu ska vi åka en bit och då till Norberg, där besöker vi Hemma hos Alice som är en Nordisk/Fransk inspirerad inredningbutik och sedan dricker vi kaffe & bakelse på det anrika konditoriet Elsa Andersson.

Efter Norberg & en underbar Bakelse åker vi vidare till Säter och till Mig & Alice, där möter oss Melinda då börjar klockan vara runt 18.30...

I Säter avslutar vi vår resa...en dag full av inspiration...

Nu till det praktiska... Vill Du följa med under denna "Resa" anmäl dig via min mail. Vi samåker i möjligate mån...Har Du frågor & funderingar hör av Dej via mail till Yvonne på Speglingar eller Mej.


Hoppas Vi ses!

Kram Lise-Lott

12 kommentarer:

Inredningsbloggar sa...

Om man ändå hade bott lite närmre - den resan hade jag inte velat missa!

Kram Maud

Hemma på Landet sa...

Det där låter trevligt och mysigt.:-) Kram

Gårdsromantik sa...

Hej igen - det var lilla jag glömde logga om!

Om man ändå hade bott lite närmre - den resan hade jag inte velat missa!

Kram Maud

Saramedflera sa...

Tyvärr bor jag lite för långt bort, annars hade jag gärna följt med!
Kram Sara

Marie sa...

Låter som en riktig toppendag! Vad synd att man bor så låååångt bort!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

AnnaMia sa...

Hej!
Va kul det låter! Jag ska till smbn i morron fm, så jag tar en sväng förbi hos dej få se om du är hemma! Kramar Anna-Maria

Guldkant På Livet sa...

Det låter som en helt fantastiskt dag!!! Från början till slut!! Tja, jag ska se om jag kan haka på, för det vore verkligen trevligt ser jag och om inte så har jag tänkt göra ett försök sen i sommar hos dig och Yvonne! Jag återkommer... verkligen snygga bilder du har satt in! Mari.

En Doft Av Lavendel sa...

Låter som om det kommer bli en trevlig & inspererande tripp! Hoppas vädret blir fint också.

Ha en skön tisdag!

Natti natti!
Benita

Lilla Blanka sa...

Åh det låter som ni kommer få en underbar resa!!! Man skulle bott lite närmre så man kunde åkt med..
Kram
Mia

White Season sa...

Oj, jag hade ju gärna följt med så underbara butiker ni ska till och så lite fika uppe på det :-) Men bor för långt ner för det tyvärr...
Vilket intiativ av dig det kommer bli väldigt uppskattat... Kramar Malin

Zaga sa...

Nästa gång följer jag med på resan!!!
Tyvärr kan jag inte vara med den här gången pga att Ella vår hund ska ha valpar och tiden går ut den 2: juni och jag vågar inte chansa. Önskar Er en härlig och trevlig utflyktsdag och om det blir fler gånger hänger jag troligtvis med.
Kram

les fifoles sa...

Hello Lise-Lott,
Oh, you are so sweet to teach me swedish...I've started a vocabulary book where I write down all the swedish words I know. So very soon I'll can understand what you say in your blog!In french Prästkrage is Marguerite (it's a first name too). Forgätmigej is Myosotis. And the beautiful tulips you are showing in this post = Tulipes! And of course I didn't find any Märbackas. But when I'll speak swedish, I'll get some in Sweden!
Have a beautiful sunny day. Hugs. Anne

Om mig

Mitt foto
Smedjebacken, Södra Dalarna
Varmt välkomna till min blogg. Jag driver Livsstilsbutiken Kol & Rosors på Slaggatan 29 i Falun. Syr för privat och offentlig miljö även uppdragssömnad. Vi gör hembesök. Egen formgivning och tillverkning av mjuka och hårda inredningdetaljer. Vill inspirera...