tisdag 29 juli 2008

Älskade Luktärtor...

Idag önskar jag att det fanns lukt att skicka med när ni öppnar detta inlägg, min Luktärtor luktar helt underbart... :)) De trivs så bra i sina zinkhinkar & som stöd har jag använt en gammal pinne. Luktärtor påminner mej om sommar hos mormor & morfar. Min morfar hade alltid luktärtor mot det galvade trådstaketet i alla färger,underbara minnen...

Något annat som också är helt underbart är Hjärtan,krokarna jag har lagt så de bildar ett hjärta är lika vackra att hänga sina kläder på eller hänga mjölsäcken som de ligger på ... Jag kanske ska göra tvättpåse av mjölsäcken,mitt auktionsfynd från förra sommaren. Ingen dum idè. Har ni inga mjölsäckar ta antika lakan, krokar finns...

Jag vill önska Er en underbar vecka!
Kram / Lise-Lott

10 kommentarer:

Älfgärdet sa...

Ljuvligt med luktärtor & zink! Så vackert. Har mina i en stooor betongtunna men de har inte börjat blomma än:(. Ska göra lite städ åt dem i form av en wigwam.

//Madeleine

Yvonne sa...

Luktärter är underbara med sin doft. Och att ju mer man plockar dessa blommor, ju fler nya blommor kommer det. Så det bara att frossa.
Hälsningar Yvonne

les fifoles sa...

Enjoy this beautiful summer ! Hugs. Anne

Guldkant På Livet sa...

Nejmen va kul att se alla dina hinkar på rad, vi sådde luktärtorna sent så de är ganska små ännu men igår satte min sambo stödpinnar runt dem och vi har dem också i en gammal zinkhink! Vi har med många hinkar på rad med både tomat, chili och paprika. Längtar till mina luktärtor slår ut, så fint du lagt krokarna, de är verkligen dekorativa! Mari.

Hellenshus sa...

Visst är det helt underbart med luktärter. Det var väldigt fint i dina zinkhinkar.Jag har också planterat luktärter i år. Hittade två vackra sorter. De har just börjat blomma.

Ha det så gott!
Kram Helen

Marie sa...

Vilken bra idé att plantera luktärterna i zinkhinkar, det ska jag göra nästa år! Vet du, doften av luktärter påminner även mig om somrarna hos min mormor och morfar. Tänk att vissa dofter är så starkt förknippade med vissa minnen!

Kram Marie

lottens vita och gröna sa...

åhhhhhh har faktiskt med tagit in luktisar i kvää, så de ihop med dina ljuva bilder blir total skönhet! varmkram lotten

Zaga sa...

Tack för gratulationen på min födelsedag!!
Jag hade en underbar dag tillsammans med familj och vänner och uteköket blev ordentligt invigt. Många fina presenter och blommor fick jag också.
Vilka fina luktärter du har i zinkhinkarna!! Mina har precis börjat blomma........
Ha en trevlig helg, tyvärr ser vädret inte ut att bli det bästa, men vi har ju haft underbara dagar!
Kram Eva-Lis

En Doft Av Lavendel sa...

Luktärter är ljuvliga växter, de doftar underbart. Tyvärr så torkade mina ihjäl i år :(

Kramkram

Fransk inredning sa...

Tack för tipset om luktärtorna.I år måste jag bara så massor! Fin blogg Stor Kram Susanne

Om mig

Mitt foto
Smedjebacken, Södra Dalarna
Varmt välkomna till min blogg. Jag driver Livsstilsbutiken Kol & Rosors på Slaggatan 29 i Falun. Syr för privat och offentlig miljö även uppdragssömnad. Vi gör hembesök. Egen formgivning och tillverkning av mjuka och hårda inredningdetaljer. Vill inspirera...