torsdag 6 november 2008

Oj, så länge sen...Hej på Er alla Bloggvänner. Nu var det ett bra tag sen jag gjorde ett inlägg... Sist var "Resan" till Siljan, jag vill Tacka Alla som var med & gjorde att dagen blev så lyckad :) Själv körde jag runt med en släpvagn hela resan, för jag avslutade med att hämta mitt efterlängtade Zinkbadkar som jag fick tag på genom Sök & Finn i Radio Dalarna, ett helt underbart program.

Nu vill jag berätta för Alla pysselsugna till Advent. Kol & Rosors anordnar Lördagen den 29 nov. en "Att Inspirera varandra" i kransar & ljusstakar. Du kommer med en sekatör i ena handen & en tång i den andra + varma kläder. I vårt orangeri är vi, där vi tänder en massa ljus & myser, ordnar med Kaffe / Smörgås + Sött gör vi. Vi plockar/fixar material till kransar/ljusstakar. Du betalar för förtäring & de material du vill använda, det finns ingenting som säger att du kan plocka med det du själv vill ha... Vi börjar vid kl 15 och pysslar fram till ca. kl 18.
Varmt Välkomna att anmäla Dej via min mail eller telefon. Begränsat antal platser till 12 st + mej & min syster.

Nu vill jag önska Er Alla en trevlig Helg!

Många kramar
Lise-Lott

1 kommentar:

Stimmerbo Keramik sa...

Hej Liselott!

Vilken härlig ide´ att kunna komma hem till ditt härliga orangeri och få pyssla!

Skulle gärna anmäla mej, men måste någonstans prioritera min tid. Kanske erbjudandet kommer igen någongång.

Kram från Leni

Om mig

Mitt foto
Smedjebacken, Södra Dalarna
Varmt välkomna till min blogg. Jag driver Livsstilsbutiken Kol & Rosors på Slaggatan 29 i Falun. Syr för privat och offentlig miljö även uppdragssömnad. Vi gör hembesök. Egen formgivning och tillverkning av mjuka och hårda inredningdetaljer. Vill inspirera...