måndag 26 maj 2008

En Gång Till ...






Så var det måndag igen... hoppas ni haft en härlig helg, med en massa sköna stunder & avkoppling...

Måndagar är min dag då jag "plockar & donar"... Idag har vi kört in den andra kyrkbänken från landet, som ska slipas & målas... Vit ska den bli. Klar ska den vara till helgen evenemang, då de båda ska användas. Vidare har jag plockat ut mina olivträd, friserat dem... och det som blev över blev en olivkrans på vår lilla veranda. Även där har det städats & fejats... kanna & tvättfat, blommor,ljuslyktor... byter plats innan de hittar sin riktiga plats ;).
De orange-färgade rosenbladen pryder tvättfatet. Jag vill gärna njuta av de rosor jag får så länge som möjligt, därför brukar jag använda rosorna "En Gång Till..."
De rosa rosenblommorna fyller en glasskål & rosenbladen flyter runt i mitt betongfat.
Härligt att glädjas åt det vackra flera gånger...Jag älskar rosor...

Den övre bilden har jag även använt som bakgrund på mina visitkort. I fredags var jag på ambassadör-träff för kvinnligt företagande i Stockholm. 1600 kvinnor i Sveriges avlånga land har nominerats eller sökt, 880 har valts ut & ca.750 st företagerskor fanns på plats i Folkets Hus Congress Center. Dagen innehöll intressanta föreläsningar. Det är näringsministern Maud Olofsson som vill öka det kvinnliga företagande under de närmaste åren med dessa ambassadörer som ska inspirera till... gå gärna in på Nutek & läs mer...
Visitkort bytes och kontakter knöts... En mycket lyckad dag.

Ha en härlig vecka!

Kramar från Lise-Lott

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så kul att du får vara ambassadör!

Måndag är också min njutar och ibland städardag.

Kram Maud

Alvin sa...

Hej Liselott!

Tack för din kommentar, alltid lika kul att få en.
Har nu varit ner i verkstan och börjat elda så här på morgonkvisten i min bergslagskamin för att få skön arbetsvärme i min oas. Gick sedan upp i ve´bon för att fylla på i ve´bärarn, och där i solskenet där jag stannade en stund för att njuta så började mitt i allt fågelkvitter även göken ropa längre upp i skogen. Helt underbart! Tänk vad härligt det kan vara att bara njuta, här och nu i naturen, jag känner mej priviligerad.

Hoppas att ni får en härlig bloggresa i helgen med massor av trevliga skratt och härligt solsken.
Ses vi på måndag kväll, vi kan väl samåka i så fall, vi hörs om det.
Ha de så gott så länge!

Kram Leni

Anonym sa...

Så underbara blomsterbilder!

Om mig

Mitt foto
Smedjebacken, Södra Dalarna
Varmt välkomna till min blogg. Jag driver Livsstilsbutiken Kol & Rosors på Slaggatan 29 i Falun. Syr för privat och offentlig miljö även uppdragssömnad. Vi gör hembesök. Egen formgivning och tillverkning av mjuka och hårda inredningdetaljer. Vill inspirera...