måndag 10 mars 2008

Bl.a. stolsöverdrag...

Idag vill jag bl.a. visa några stolsöverdrag till klädda stolar. Jag har en förkärlek till "Bruna" stolar,kommer jag över sådana,då sätter skaparlusten fart...

Materialet är linne & texten är handbroderad & med bomullsband till knytband.
De andra stolsöverdragen har jag sytt av antika handdukar, även kuddarna är av antika handdukar de har även keder och klädda knappar. Baksidan på kudden är rutig samma som tyget i kedern. Lampskärmen är gjord av ett antikt linnelakan.

Den rostiga pokalen de blir bara vackare med tiden.


Ha det så gott!
Lise-Lott

5 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Himmel och kors så mycket vackert du syr! Inte klokt, vilken förmåga och så snyggt det blev, kan inte vara svårsålt...och snyggt dekorerad urna, jag har en sådan jag ska pynta med lite halm med snart...ett sånt härligt gott inläg nedan! Ha en bra ny vecka! Mari.

Mamma Millan sa...

så vackert!!!!!


Ha en underbar härlig vecka!!!
~~♥ Milliskramar ♥~~

Lilla Blanka sa...

Åh vilkan fina stolsöverdrag du har sytt..!
Och den där urnan är ju magnifik...
Kram
Mia

Tegsta G�rd sa...

Vilket härligt påskarrangemang! Gillar att du kombinerat ett vitt egg med hö och rostigt järn. Jag är allergisk för alla rosa fjädrar och små gula kycklingar. Det här var ett redigt "påskpyntteri":)

Tegsta G�rd sa...

det ska ju vara ägg och inte egg...stön*:)

Om mig

Mitt foto
Smedjebacken, Södra Dalarna
Varmt välkomna till min blogg. Jag driver Livsstilsbutiken Kol & Rosors på Slaggatan 29 i Falun. Syr för privat och offentlig miljö även uppdragssömnad. Vi gör hembesök. Egen formgivning och tillverkning av mjuka och hårda inredningdetaljer. Vill inspirera...